Δωμάτια

map Δημιουργήσαμε για εσάς όλες τις συνθήκες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.Το ξενοδοχείο μας διαθέτει συνολικά 17 δωμάτια εκ των οποίων 13 δίκλινα και 4 τρίκλινα. Τα δωμάτιά μας διαθέτουν:
Τζάκι τα 5 από τα 13 δίκλινα δωμάτια.
Ενώ όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν:
TV Κεντρική Θέρμανση Ατομικό Μπάνιο

δικλινα δωματια
Φωτογραφιες δωματιων
Οι χώροι των δωματίων που διαμορφώσαμε για εσάς μπορούν να καλύψουν κάθε σας επιθυμία. Χώροι διαφορετικά διακοσμημένοι με πολύ ζεστασιά και φροντίδα οι οποίοι μπορούν να προσελκύσουν ανθρώπους με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Υπάρχουν δωμάτια με κλασική διαρρύθμιση, μοντέρνα κλπ. Δείτε τους χώρους των δωματίων μας, κάνοντας μία περιήγηση στις φωτογραφίες.
περισσότερα
Mamaison Residence Belgicka
εσωτερικοι χωροι
Ο εσωτερικός χώρος του Αγγέλων Καταφύγιο δημιουργήθηκε με περίσσια φροντίδα και μεράκι. Περιλαμβάνει ,πέρα από τα δωμάτια, μια αίθουσα χωρητικότητας 150 ατόμων η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως εστιατόριο αλλά και ως συνεδριακό, ένα καθιστικό με τζάκι όπου είναι ένας φιλικός και ζεστός χώρος. Αυτό που θα σας κερδίσει την προσοχή είναι οι πέτρινοι τοίχοι στο εσωτερικό του ξενώνα δείγμα της Ζαγορίσιας Αρχιτεκτονικής. Δείτε φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο ....
περισσότερα