"Ασημένιος τουρισμός" και γεύσεις!
29 Οκτωβρίου 2019

Στις 28 Οκτωβρίου 2019 , πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Στρατηγικές για τον ασημένιο τουρισμό” . Ακολούθησε επίδειξη παραδοσιακών μαγειρικών τεχνικών καθώς και γεύμα με θέμα την Αρχαιοελληνική κουζίνα. Το θέμα παρουσίασε ο κ. Θοδωρής Αλεξίου , πρόεδρος της Λέσχης γαστρονομίας Ηπείρου “Αλέξανδρος Γιώτης”, με την μαγειρική του ομάδα, Σοφία Βούλγαρη και Κώστα Γεροδήμο.


