Τι είναι αυτό που μπορεί να ωθήσει μια Οικογένεια απο τη Θεσσαλονίκη να έρθει στο Ζαγόρι και να ασχοληθεί με την φιλοξενία; Το ερώτημα αυτό ήταν το πρώτο που θέσαμε μεταξύ μας, όταν αποφασίσαμε οτι θέλαμε να κάνουμε κάτι στον “τόπο πίσω απο το βουνό”, στο Ζαγόρι!

Στο Ζαγόρι μας μάγεψε, αρχικά ο τόπος και η φύση. Αυτή η απαράμιλλη ομορφιά, η αίσθηση οτι είσαι ένα με το περιβάλλον. Ερχόμενοι αρκετές φορές σαν επισκέπτες θέλαμε πάντα να ζήσουμε στον τόπο αυτό. Όταν τα καταφέραμε μας μάγεψαν και οι άνθρωποι! Οξυδερκείς με αγάπη για τον τόπο τους.  Παράλληλα, μας εντυπωσίασε και νιώσαμε βαθύ σεβασμό για την ιστορία του τόπου, που αν και μικρός σε έκταση έχει μεγάλη πορεία ανά τους αιώνες. Όλα αυτά ήταν που μας ώθησαν στο να δημιουργήσουμε ένα Καταφύγιο στο Ζαγόρι… Το “Αγγέλων Καταφύγιο”! Ένα καταφύγιο για όσους αγαπούν τη φύση, το καλό και παραδοσιακό φαγητό και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, απο το 2007 η Οικογένειά μας δραστηριοποιείται και στον πρωτογενή τομέα, διατηρώντας πρότυπη φάρμα επεξεργασίας βουβαλινού γάλακτος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Τα εξαιρετικά προϊόντα του τυροκομείου φθάνουν σε όλη την Ελλάδα. Ελληνική Mozzarella, Burrata, Καζάν Ντι Πι, Κρέμες, Παγωτά κ.α. ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα χαρακτηρίζουν την πορεία της Οικογένειάς μας και της Φάρμας μας για πάνω απο 2 δεκαετίες. Προϊόντα που, εννοείται οτι, απολαμβάνετε στο “Αγγέλων Καταφύγιο”!

Σας περιμένουμε στον ξενώνα μας
για να απολαύσετε τα προϊόντα
της οικογένειας Μπέκα