Οι Εγκαταστασεις μας

Το παραδοσιακό κατάλυμα “Αγγέλων Καταφύγιο” είναι πετρόκτιστο και αποτελείται απο δύο κτίρια. Διαθέτει 17 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες. Κάθε δωμάτιο έχει πέτρινους τοίχους και ξύλινο πάτωμα.

Παράλληλα, διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εστιατόριο και παραδοσιακό lounge.

domatio9
domatio7_3
86280623_176366283669595_3569929919687294976_n

O Ξενώνας της Οικογένειας Μπέκα

Ο Γιάννης και η Λίνα Μπέκα, μαζί με τα παιδιά τους Δημήτρη και Αθηνά διατηρούν τον παραδοσιακό ξενώνα “Αγγέλων Καταφύγιο” στους Ασπραγγέλους Ζαγορίου. Η αγάπη τους για την φιλοξενία, το Ζαγόρι και την φύση τους οδήγησε να επενδύσουν στον “τόπο πίσω απο το βουνό”, όπως είναι στα ελληνικά η ονομασία του Ζαγορίου!

Η Οικογένεια Μπέκα με αγάπη και μεράκι έχει μετατρέψει τον παραδοσιακό ξενώνα σε ένα πραγματικό καταφύγιο για όσους αγαπούν τη φύση, το καλό και παραδοσιακό φαγητό και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, απο το 2007 η Οικογένεια δραστηριοποιείται και στον πρωτογενή τομέα, διατηρώντας πρότυπη φάρμα επεξεργασίας βουβαλινού γάλακτος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Τα εξαιρετικά προϊόντα του τυροκομείου φθάνουν σε όλη την Ελλάδα. Ελληνική Mozzarela, Burata, Καζάν Ντι Πι, Κρέμες, Παγωτά κ.α. ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα χαρακτηρίζουν την πορεία της Οικογένειας Μπέκα και της Φάρμας Μπέκα για πάνω απο 2 δεκαετίες.

Φυσικά, τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα μπορείτε να τα απολαύσετε στο “Αγγέλων Καταφύγιο”!