Το ξενοδοχείο μας

WhatsApp Image 2020-06-11 at 19.09.37

Το ξενοδοχείο Αγγέλων καταφύγιο, προσφέρει αναψυχή, γαλήνη, ηρεμία και αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμονή στο Ζαγοροχώρια. Το κατάλυμα είναι κτισμένο στην αρχή των Ζαγοροχώριων και βρίσκεται 26 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Αποτελείται από δυο παραδοσιακά πέτρινα Ζαγορίτικα κτίρια, κτισμένο σε υψόμετρο 750μ και περιβάλλεται από μεγάλο εξωτερικό χώρο με κήπο.
    Το κατάλυμα απέχει 1,5 χλμ πριν το χωριό των Ασπραγγέλων και  σε σημείο  με πάρα πολύ εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Σημείο ιδανικό για τις καθημερινές σας εξορμήσεις και κοντά στα Ιωάννινα.
  • Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας είναι χτισμένα εξωτερικά και εσωτερικά με πέτρα συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Ζαγορίου με την μοντέρνα διακόσμηση και την πολυτέλεια.

Παραδοσιακά προϊόντα της ΦΑΡΜΑΣ ΜΠΕΚΑ

Παραδοσιακά προϊόντα της ΦΑΡΜΑΣ ΜΠΕΚΑ

Απολαύστε από το πρωινό έως τα βραδινό σας παραδοσιακά προϊόντα της Οικογένειας Μπέκα!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ & BAR

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ & BAR

Στο ξενοδοχείο μας λειτουργεί restaurant & bar με όλες τις τοπικές συνταγές να έχουν προστεθεί στο μενού μας. Γευτείτε αποκλειστικά προϊόντα από την Φάρμα της Οικογένειας Μπέκα – προϊόντα με 100% βουβαλινό γάλα.

Διοργάνωση Events & Meetings

Διοργάνωση Events & Meetings

Έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε την εκδήλωση σας στους κατάλληλους χώρους μας. Ρωτήστε μας!

Ξεναγήσεις

Ξεναγήσεις

Θέλετε να γνωρίσετε τα μυστικά του Ζαγορίου; Ρωτήστε μας!

Υπηρεσίες ξενοδοχείου

Δωρεαν Ιντερνετ

Δωρεάν wifi για να μην μένετε εκτός σε ο, τι και αν συμβαίνει!

Υπηρεσία καθαρισμού κλινοσκεπασμάτων

Καθημερινή απολύμανση με βάση τα όσα προβλέπονται απο το πρωτόκολλο για τον COVID (δείτε εδώ το πρωτόκολλο COVID-19 ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ). O χώρος διαθέτει, επίσης, και πλυντήριο στεγνωτηριο για την εξυπηρέτησή σας. Ρωτήστε μας!